Monday, December 2, 2013

Happy Birthday!!

Mubarak ho mubarak ho mere choti rani,hahah aaj apka janam din!!so entri ni khas Chota bhai buat untuk Didi :D

Selamat ulang tahun yang ke 20,semoga bertambah matang,dikurniakan kesihatan yang baik,dipermurahka rezeki and dapat jodoh yang baik!!rasanya ini kali kedua kita sambut birthday awak!!huhu tak sangka dah 2 tahun kita kenal..awak pun dah 20..kitapun dah 16..hehe cepatnya masa berlalu

Ingat lagi waktu kita kenal awak,x sangka awak muda bulan dari kita :P and kita pernah jumpa pada 1 Disember tahun lepas kan :P and now Disember yang sama datang balik ;)..huhu 

Kita berdoa agar awak sentiasa matang dan rasional dlm buat pilihan..jaga akhlak study elok-2 and jadi person yang berjaya..huhu ada rezeki kita jupo lagi deh :D 
akhir kata

Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir  Didi,
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Didi,
Allah selamatkan kamu..

Yang benar
Chota Bhai Amir haha

No comments:

Post a Comment