Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Saturday, December 21, 2013

Familia Outing

Hello mello selamak hari rayo..ehh belum heee!!aku adalah malas bena-benanya untuk hapdet =_= tangan lenguh gila gila remaja  la..muahahha alasan..bena-benanya lagi aku ada dua outing..tapi malas punya pasal sebat satu entri

Jumaat,spend time whole day dekat Ipoh..pepagi buta cari Nasi kerabu and Nasi dagang Jalan Maxwell...lokasi sebenar idokla teman tahu..hahaha teman tahu makan je.. :3 lepastu pegi main bowling and solat jumaat dekat masjid near Greentown x silap..muahaha lepastu angin ombak rindu rindukan bulan  aku datang..haaa aku merajuk dengan apak aku..kekekeke diorng semua makan nasi ayam hainan aku mogok tidur dlm kete..lepastu lepak kat masjid negeri ..makan satey and berjayanya paw Mcd Bandar Baru...prosperiti katanya..motip sebut bandar baru.eh sukahatilahkan

Pestu hari ini,pergi Teluk Intan..my apak punya cousin bertunang..hahaha cousin apa tu kiranya auntielahsangatkan mak ngah aku ler..hmm lepas lepak dalam sejam-dua kat umah adik nenek aku tu..belahlah..ahahaha then lajak  terus pergi Sungai Haji Dorani..pestu baliklah

Yang pastinya dek kerana outing ni,2 hari nieh aku adalah bangun pukul 7 a.m..pfft lewat kan aku bangun..dahlah tidur awal 5.30 pagi..still kalau kat London Paris India minda aku kira awal apa..heheh

Itu jernak citer ok bye

No comments:

Post a Comment