Friday, December 13, 2013

Ceramah Ustaz Don dan Anugerah Tokoh Maal Hijrah 2013

Hello-mello,daripada minggu lepas lagi Nenek aku dah bising suruh aku ikut Atok pegi amek Anugerah Tokoh Maal Hijrah 2013 kat Tapah!!Aku tadelah nak kata apa sangat kan..ngikut je lah..mati-mati ingat hari Selasa,rupanya Jumaat..ok meh aku story

Pukul 7.30 apa kejut aku,katanya Atok and P.ngah aku dah sampai..kelam-kabut aku lari siap!!sekalinya 8.30 baru sampai,wah dahlah semalam aku tidur awal punya..haha 4 pagi je pun..hah hambek kau sengkak gila mata sepanjang jalan nak ke Tapah!!

Aku adalah mengantuk..haha apak aku lagi best..aku suruh beliau charge tab..dapat kat aku bateri tinggai 24%!!siot hahah..ok ok..lepastu ada persembahan Ar-Ridha..ala group Nasyid Naufallisa@ anak tiri angkat aku tu..muahaha..Tapi Naufallisa adalah tiada..and ucapan Alu-aluan and perasmian...kekeke aku salam Yb oke..ntah camner tercampak kat side tengah-tengah idok ler teman tau..pehtu ada anugerah TANAH KUBUR TERBAIK,MASJID TERBAIK,SEKOLAH AGAMA RAKYAT TERBAIK>>>

ANDDDDD #TOKOH #MAAL #HIJRAH 2013 @ Atok aku




Pengacara majlis kemain lembutnya a.k.a perlahan masa menyebut khidmat bakti Atok aku..ekeke aku as jurukamera teragak-agak nak bangun...kang salah orang kan sesia je,sekali diumum nama Atok aku..terus jalan ajet-ajet pegi depan stage and amek gambar!!hoih haha gila punya berdebar.. t_t

Ingat dan selesai  kat situ,rupanya ada  ceramah Ustaz Don Danial Don Biyajid pulak..kekeke yang ni pun dpatlah aku bersalaman dengan beliau,untungkan duduk tengah dewan ni :D ..sreetttttt..!!what Amir dengar ceramah!!hey jangan pandang aku pakai mata tau!!hahaha siot..insaf la insaf!!

Itu jernak citer ok bye

No comments:

Post a Comment