Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Monday, December 2, 2013

Apakah!!Mampukah!!kahkahkah!!

Amboi tajuk entri,kemain lagi ye!!pfft haha papejelah.wink-wink!!heheh ok banyak benda nak citer,tapikan akukan short term memory lost!!so lagi banyak benda aku  lupa..bahaha :3...ok ok meh aku citer ape yang aku ingat je..!!

first,erm yang nieh

Benda alah ni aku tulis,err 2012 

Dan >.< Dan>.<Dan 

Reti baca tak...hewhew!!pandainyer korang!! ianya melekat dekat aku..pfft haha!!
lempang diri lapanplohpat kali!! 
                                            Mampuke Aymir duduk asrama!!

                                           Apakah Aymir mampu duduk asrama!!

                                           Mampu+S la jawabnya hehehe!!


Again.haha korang reti baca tak..hahaha pandainya awok ore baco!!ye Pengawas...bukan mawas ye!!aku sepuk karang!!sejarah aku jadi pengawas..errm serasa aku sejak 2004 aku dah jadi pengawas pusat sumber!!sampailh 2009..ala pengawas pusat sumber sekolah rendah..aje kecoh..heee biarlah biarlah!!haha then,ermm dari form 1-4,aku hanyalah ajk,bendahari dan bla-2(tengok betapa mereka tanak aku berkuasa  low profilenya aku)bahaha!!tup-tup penghujung 2013 tetiba dapat tawaran seperti diatas..Hoih aku mohon pon tak!!yang bajet-2 mohon tu..lagilah!!haha siap kata kau main jauh-2 sebab ini hal bakal pengawas..aku diam je sebab aku pun x sure dpt ke tak..sekalinya dpt!!Allhamdullillah!!rupanya ada Cikgu rekomen..nak kata apa terima jela..lagipun 2014 tahun last kan..nak jugak berbakti pada sekolah..hahaha poyo moyo!!

Lagi..hmm apa den nak ghoyak eh..tade story mory baru lagi setakat ni...haha sebab #dakencem dah tidak lagi kutemui!!motip..haha sukahatilah labu+bayam terung sawi dll!! ..doakan jelah aku mampu galas amanah dan duduk asrama!!ahhhh kena paw apk bercuti nieh..takut-takut tahun depan kenot!!lagi sekali MOTIP..eh eh sukahatilah!!

#itu jernak citer..Bye

No comments:

Post a Comment