Friday, November 22, 2013

Sejenak bersama Konflik diri t_t

hohohoi,ewah-ewah!!haha ok sumpah aku bosan tahap dewa sekarang,esok..sampaila habis cuti..pfftt..makanya mari kita meraban di kedai kopi ko wak wek wuk  blognese..

#warningentriinisangatlahsyoksendiriokeyh :3

Ramai selalu tanya kat aku,Amir Kau tak nak couple ke??Amir Siapa couple kau??

Hmm buat masa ni la kan,haku malas nak couple-maple ni...sebabnya hmm yelah ladies zaman sekarang pilih yang jenis biar bongok janji kacak dan aww maskulin tegap dan tak nyah gitu katanya!!!dan aku ni kan ala-ala jemah..kehkeh...lagipun kan biarlah kita susah senang sendiri..sampai seru kita kahwin...tok sah dok pakat runsing nak couple bagai buat masa ni..untuk korang yg couple tu kan...muahaha aku doakan sampai akhir hayat..jangan cerry  berry  cerai berai sudahlah..!!

Pastu kan,Amir kau tak nak berubah ke!!kenapa kau rapat dengan Girls berbanding Boy!!

Hahaha,berubah..mungkin suatu masa nanti secara perlahan-lahan okey...setakat ni aku masih selesa dengan diri aku!!APA!!korang tak selesa dengan aku...ha ha!!butakanlah mata korang,tulikanlah telinga korang...ataupun anggap je aku ni tak wujud..senang citer..nak nasihat sila..aku dengar dengan tawaduk dan khusyuk..tapi kalau dan sampai menyindir dengan mulut puaka..sila ikut nasihat aku..pi cucuk mata pakai garfu keyh...haaa..tolong la aku bukannya mende yg boleh berubah secara drastik..nak hina silakan nak mengutuk silakan..aku memang ala-ala sotong ..tak puas hati..sila santau aku keyh!!setakat nak mengutuk mengata keji caci maki korang..bahaha aku kebal okeyh..sedangkan family pun biasa cakap camtu kat aku..inikan pulak cakap-cakap korang..hahaha aku yg susah nak tidur ni pun boleh jadi tertidur dengar korang mengutuk..

Kenapa Girls,sebab aku tak pernah rasa rapat dengan Boys,!!aku memang budak manja pashe tu semuanya aku malas..lagi satu aku rapat dengan nenek okeyh sebab tu aku malas+gedik...nenek yg manjakan bak kata apak aku..hahaha..aku memang ramai kawan girls..tak caya tengok entri #mengingati awok ore,3 je Male face dalam entri itu...sebab  aku tahu diorang mungkin tak selesa dengan aku..kahkahkah yelah nanti orang cop Gay pulakkan...lagipun aku ni jenis anti sosial...kuar rumah pun Malas..kuar bilik lagilah mim alif lm sin..aigo!!atas alasan mungkin  diorang rasa tak selesa dengan aku..aku tak rapat dengan boys.lagipun diorang minat bola sebijik yg rebut-rebut atas padang tu..aku,pemain bola minat la :P...

haha,entri luahan perasaan seorang Jemah...aku tak kisah kalau kena kutuk... :D

No comments:

Post a Comment