Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, November 27, 2013

Life 3102

Hello-Mello hahaha,sungguhla bosan disini okey.Makanya ewah marilah kita merambu di sini.Entri ni entri sepanjang zaman tahun 2013 punya cerita t_t hahaha!!sangatlah sepanjang tahunnya pun :3

Lepas je habis cuti bulan Disember 2012 kita masukla sekolah balik kan!!sebagai Tingkatan 4!!lalu orientasi bagai..and aku tercampak akhirnya di 4 Prinsip Akaun!!dari situ life aku begin okey!!kenal mcm-mcm manusia dlm kelas tu.Kalau dulunya dunia aku hanya RK,nowdays aku dah kenal bebudak kelas bawah staement riak!!hahah akukan mesra enviroment,tu pashe semua orang aku kureng kenal!!

Dalam kelas ada 25 manusia,memacam ragam dan karenah!!Teacher as guru kelas and guess what AKU Migrain okeyh dengan depa semua  :P..hahah and aku bendahari..what!!hahaha endingnya semua caca marba!!

Tahun ni jugak tahun improvment jugak bagi diriku dirimu jua haha sebabnya lahkan!!ecewah Aku masuk memacam pertandingan okeyh..and Bahas sampai negeri kau!!Thanks Tu YASRUL AND MR.SHAHRUL!!harapkan aku..kelaut..tak pe azam tahun depan In Sha Allah nak bawak Pantun pergi negeri!!Bahas..no komen*akukan darah gemuruh* Pang diri sendiri lima kali slow-slow*

And tahun ni jugak aku kenal a few senior tahu nama je pun na kecoh!! biarlah biarlah !!siapa eh Mestilah Yasrul..lepastu si P.ngah Acoi and Along yang juga anak buah kesayangan Mr.Shahrul selepas Yasrul pfft!!Diorang senior yg bengong!!!tapi aku tau diorang baik baik ke!! hahaha!!habis dah sesi sekolah diorang ni..sretttttttttttt maknanya aku bakal jadi form 5 le tu..vangang haha tuanya rasa diri ini..ahh payah untuk ditafsir!!

And memacam la jadi!!akupun lupa sebenarnya..short term memory lost kejap!!hahah fhitam okeyh nak mengingat dari bulan satu..walaupun aku ni detail ecewah tapi memori lemah tu tetap menghantui..adeh hahaha..oh ya tahun ni  jugak aku dapat borang nikah baru PENGAWAS..huhuhu Lets wait and see next next year eh..

ok itu je nak citer..byee


No comments:

Post a Comment