Thursday, November 21, 2013

lepaking 201113

Kelmarin Si Lantakkaulah ajak haku teman dia kuar sebab adik dia nak hangout..akupun okeyh-1 jelah..lepastu kufikir ada   4/5 orng je..muahaha sekalinya sampai 11 orang...kezut haku hehe..ok meh kita start eh..

aku bangun ngam-2 8.50 pagi..pehtu online jap sampai 9.45..mandi-2 dalam kul 10 tu aku sms Lan..aku dah tunggu bas..walhal aku sedang gosok gigi lagi time tu..hahah hoih pepagi sejuk okeyh..gila kau nak mandi awal-2..eh pagi ke..bahaha oh ya aku memang suka bawak handset pegi mandi..bahahah..then 10.20 kuar umah..bas 10.45..siot je...melangak aku kt pondok bas tu..pfft..

Sampai je bas..aku biarkan ia berlalu naik la..hahah ngam-2 sampai pukul 11..pehtu cuci-2 mata dekat Hp book store sementara tunggu Lan and the geng..yg kelakarnya diorang sampai stesen bas aku dah dkt panggung wayang okey..pehtu diorang pegi panggung wayang..aku lari cari pendrive..kekekeke..

Lepastu decide nak tengok movie apa..wahahah memandangan mcm tak de je movie besh..aku paksa deme pilih The Second Sight yang ala-2 indera keenam or sixth sense itu..muahaha cite Thailand okeyh..agak heavy citer dia..ngeri pun ye. dan aku sebenarnya tak menghayati dan memahami sebab aku tengok movie ini pakai Topi..kau mampu..!!aku takut okeyh heheh.

yg x boleh belah kan..heroin tu roh..pastu si hero beromen dengan heroin..aku cakap kat Lan..abis klau heroin mati hero buat dngn sapa!!lepastu x lama dia tayang hero tengah syok sendiri bukak baju bagai dengan SOFA..adoi!!rasa macam rugi je..hehehe

lepastu pegi tesco..karok katanya..aku kan kaya raya tahap  kedana =="  manja...so suggets la naik teksi..siot depa kata  naik bas lagi murah ok..hey kalay naik teksi dia anta sampai depan pintu tesco tau..naik bas x pasal kena menapak..hahaha 70 posen punya pasal...tambang teksi 8 henggit(bahagi 4 jadilah 2 henggit sorang)..pffft heheeh..timen depa karok separuh jalann..aku makan ka fa saa..lapor keyh semalam mana ada lunch..adehla..pehtu sambung karok
Mentibai lagu Rossa dan Jar of Heart..ko mampus!!omai omai je haha

Pehtu three..balik la umah..haha aku sampai-2 umah je ngam-2 azan Maghrib..oh mai ni belum ada lesen lagi ni..kalau tak!!yeyeyeyyeye

itu je nak citer..ok bye.

No comments:

Post a Comment