Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, November 12, 2013

Ianya Tuesday :P

Selasa  yang mendung,4 hari lagi toward my Birthday..hahaha..okeyh!!pepagi tdi mcm malas je macam malas je nak pi school..hahaha tapi!!hakukan budak baik*muntah emas*..pegila jugak..dah la cuaca mendung...rasa macam ngantuk je macam boring je..bahahah

Okeyh sesampai je kat sekolah haku buat bodoh  pandai jela....abih nak buek apo jo..nganga la kita ye..haha pehtu dalam pukul 8.30 pagi camtulah..ada amali menyembelih ayam..what!!kenapa aku tau...bahaha okeyh aku x kose nak pegi sembelih ayam tu..kang mabuk free je karang..kuang-2..ustaz buat demo then a few yg berani try..haku...lain dekad la ye..hahahah

Pehtu,kekelas lain buat jamuan..kelas 4PA manada jamuan..t_t..banyak masalh birokrasi!!mencik okeyh..muahaha hasil sembelihan tadi dibuat ayam goreng dan dibahagikan sama rata(sangat)..walaupun haku tak sembelih..haku makan 2 ketul okey..*bengong gila* gagagaga..lepastu three la..

Setel semua,merayap mcm orang gila x de kerja..muahaha naik turun tangga berkali-2..pfft mcm bodo je mcm bangang je...kenss :#..dah penat duduk dlm kelas..tunggu masa balik..Masa balik lagi tension...bas puanyalah lambat..haku sempat menyanyi berlagu-lagu*sambil duduk dekat simen pondok bas tu* ala-2 pengemis basking..petuih..sumpah Moshan..rasa mcm gila je mcm sewel je..haila

itu je yg citer..hmmm!!

No comments:

Post a Comment