Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Saturday, November 30, 2013

Hikayat versi tak bernama

Oren kata :

Izma Normaizatul Hamboih kemain kau nokk membahan aku waktu aku x online!!! Kemain!! Mcm mntak dimakesahkan!!
2 hours ago · Unlike · 2

Izma Normaizatul *di mak esah kan
2 hours ago · Unlike · 1

Amir Taufiq aku pakai mak yam sekarang kau nak try..mak esah x selamat..bahaya dik non..
2 hours ago · Like · 1

Izma Normaizatul Hahahahahaha eleh mak yam pun nuntut ngn mak esah pe dehal!
about an hour ago · Unlike · 1

Amir Taufiq salah tu..mak yam menuntut dengan mak nab(mak ayam ada mak arnab pun masuk)!!kau ni ahaha
about an hour ago · Like · 1

Izma Normaizatul Hahahahahaha eh mak esah mana?!
about an hour ago · Unlike · 1

Amir Taufiq mak esah tu sebenarnya jiran mak nak dengan mak yam.cuma dia terpopular sikit sebab umah dia cover umah mak nab dengan mak yam..hambek detail x!!!
#rinduDakencem aa..!!huu
about an hour ago · Like · 1

Izma Normaizatul Hahahahaha kalau ngn kau mmg habis salasilah keluarga mak esah kau kluakan..
22 minutes ago · Unlike · 1

Amir Taufiq jgn mengada,,mak yam dengan mak nab ditekankan sekali lagi bukan keluarga mak esah..jangn kta bau-2 acang..angin kentut pun x der...
21 minutes ago · Like · 1

Izma Normaizatul Hahaha eh mana kau tau!! Kau ahlo keluarga mak nab or mak yam ke/
11 minutes ago · Unlike · 1

Izma Normaizatul *ahli
11 minutes ago · Unlike · 1

Amir Taufiq hikayatnya begini,alkisah sewaktu aku nak membomohkan #dakencem dan #adindaY..aku pi la umah dia..x der orang..rupanya Mak esah ni P.a.t haram..baya oo kang kau duk berbomoh polis serbu..haa jawab la sendiri..so gunalah bomoh Malaysia dan melayu..dijamin asli..sreetttttttt aku jumpa Mak Yam lepastu dan three..ahhh payah untuk ditafsir
#bengongsajep
9 minutes ago · Like

Izma Normaizatul Baru lepas makan ubt gegat eh? Sedih!!
21 hours ago · Unlike · 1

Amir Taufiq kesimpulannya tidaklah baik kita mengamalkan perbomohan-bomohan seperti kau amalkan!!just kasi dia minum rcun tikus je..x pun doak Allah balas je..Sekian mohon membangkang..sreeet sala Mohon mencadang
21 hours ago · Like · 1

Izma Normaizatul Hahahahaha choy je amerrr
19 hours ago · Unlike · 1

Amir Taufiq hidup lgi nko ye
19 hours ago · Edited · Like

No comments:

Post a Comment