Sunday, November 3, 2013

Hadramout Paradise + Waritha

Okeyh semalam hari yang biasa-bias je..tak adalah best sangat pun..ekekeke..My mom ajak makan dekat Hadramout Ipoh*depan kinta rivefront* sempena jamuan kelab guru rasanya..okeyh lets go..

Sesampai je kat Hadramout itu,haku masuklah..sekalinya p.cik cikgu Shuhaimi*bekas bapak angkat zaman sekolah rendah dulu* suruh haku duduk kek dopan guru besar..sreettt bunyi kerusi ditarik depan guru besar!!hoih apekes..tapi,akukan jenis yang baik menurut perintah..lagipun malas nak buat scene pulak..haila!!

Pehtu bila haku duduk,wife guru besar mintak gelas..terkezut aku..ekekek rupenye beliau tolong isikan gelas aku dengan air(terharu)..kohkoh!!pehtu apa lagi mulalah makan..hoih kemutt-2 aku makan depan guru besar!!chait..nak amek gambar makanan pun x berapa sebab haku segan..makanlah aku segan-2..ekekeke x puas makan okeyh!!

overal makanan dia boleyh lah tahan..paling suka dia punya salad camtulah paehtu portion dia besar..itu je yg best!!yang lain bese-1 je kut..kekekeke..pehtu berkeek dan bergambar..!!ok pas semayang  maghrib ada sesi bergambar!!hoih haku mana nak join..ekekekeke perlahan-2 aku masuk ruang dinner balik dan MAKAN..yeyeyeye je aku makan..sampai penuh perut..dah tadi makan sikit-2 mana feel--hahahaha!!

pehtu balik singgah lagi restoran Siam Waritha,kekekek ada manusia yg x kenyang lagi..!!hakupun bukannya nak makan sangat pun..berkeek dan meroyan bergambar je..pehtu blackout!!hoik kezut haku!!kacau betul..gagaga!!

Okeyh overall semalam makan-makan day..Okbyeh!!




No comments:

Post a Comment