Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, October 31, 2013

Khamis yang Gilo ^.^

Hello holla holli :D

Pagi Khamis tadi  warga 4 Pa x de periksa..cikgu pun x masuk so adalah menggila sekejap..>,< memula depa main binggo..hahaha pehtu main nama negeri buah binatang benda...haduila..esok periksa akaun arini rileks-2 je..hahaha..lepas rehat sumer blur-2 x tau nak wat apa..da x aktif mcm sebelum rehat..hoih mengantuk okeyh tadi..rasa cam nak tidur..tapi x boleh..muahaha...pehtu hmm x banyak mende nak citer pung...17 days more towards my birthday :D..ok rasa macam semalam je habis Pmr..pastu beria mohon VOkasionAL..tapi x dapek..pehtu x dapat masuk kelas Sains..wuhahaha terdampar di Prinsip Akaun..tapi sumpah x menyesal..kenal Acik Kuno..Aion,Jas,Naufalisa,Shira dengan yang lain-2 pun dah sumpah mcm best(sngtkan)..hahaha memacam perangai ada okeyh :P Tapi sumpah seronok kenal korang :#

kenangan 2013..hmm
#moodhampiri2014okeyh

trip to Redang Island and rombongan ke Kelantan Terengganu

Khatam QURAN..bahahaha ini yang tak menahan.. feeling alim gitu

masuk forum dan pantun..menang Bahas(mamtiklah tahun depan Yasrul nan hado...)

menang gubahan dan saguhati masakan..kuiz patriotik pun..ekekeke

melepak dekat rnR Tapah dengan group bahas..muahahah nampak retis okeyh..memula x tau nama dia..lelama baru perasaAn..

stay kat sekolah sampai 5 pagi(x pernah aku buat okeyh..pepaling lewat pun pukul 12 dah sampai umah..apak siap call lagi tanya pasal aku..segan hokeyh)..hahaha lepas tu #dakencem anta balik umah.. pukul 7 bangun balik siap pergi Bahas dekat Smka Slim..(mujur bese tidur lewat hoho)

melepak dekat somehere in Taiping tengah-1 malam dengan group bahas 2013..kekeke ini sumpah aku tak pernah buat lagi okeyh..itulah perstime aku jadi#kupukupumalam..lalalalala


No comments:

Post a Comment