Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, July 23, 2013

pakatn jahat mereka muahaha

dulur S+Y sekarang S+S..pakatan membuli la ni..saja nak buat aii sakit jantung..heee
TAPI:

memang la ‪#‎dakencem‬ tu gagah perkasa..tapi dalam hati dia ‪#‎adataman‬ tau..kan‪#‎kakElle‬....awak jangan risau tak mungkinnya #dakencem buli saya .mekasih sebab prihatin(sangattt)..ekekekekeke..SAYA BULI DIA LAGI Adalah..x caya...ok fiyen...heeeee..btw Ini ke Amir..ya memang saya LA AMIR..hahaha

‪#‎kitacubitjekalau‬ #dakencem ‪#‎beranibuli‬ :# hahahah
 — with Izma Normaizatul at pasar ramadhan kampar.

kronoslogis

dear cikgu,saya hanya milik capital A yang berada di atas sekarang..Jangan ditanya siapa lepas nieh keyh..haaaaaaaaaaaaaa
‪#‎esokcadangnakLepuk‬ ‪#‎dakencem‬ amacam!!!ahahaha

See

Mission untuk melepuk ‪#‎dakencem‬ BERJAYA..muahaha dapat free gift cubitan ketam lagi..sedap X? xoxo hahahaha kan dah cakap Aii je yang boleh buli #dakencem..mana berani dia lawan balik(eh-2)hahahhahaha!! — with Izma Normaizatul.

bila cikgu memoyo haha

Depan Lab Komp!!
Cikgu:Amir semakin cantik la!hahaha
Aku:(jalan perlahan-2) cikgu ada apa kat baju cikgu tu?(aku memang Santek hahah)
Cikgu:mana-2..(inesen je muka beliau..hehehe
Aku:yang tu(satu lepukan dan dua cubitan lemak ketam pada lengan dan Peyut beliau) hahahahahha!!evil x!!mestila kan!!heee..dalam lab dia kena ketip lagi..hahaha jangan harap nak Ambik NAMETAG balik..LOL

time balik pulak!!beliau nampak aku dan aku saja perlahankan langkah sebab nak dajal kasut beliau..*baik x haku heee

Aku:awat bunyi kecing-2 uh!!
Cikgu:saja perli awak!!(aku dah na cubit tapi dia lari) hahaha
Aku:cis!!(bila beliau masuk pejabat,and Kashut dia Gua BERJAYA rembat sebelah)hahah
Cikgu:Amir pulangkan kasut saya!!
Aku:myahahah saya letak kak kete eh..
Cikgu:amir jangan nanti saya pijak taik..myahaha(alasan x logik kau)
M.cik klener said:Pandai dia usik cikgu..hahahaa biasalah m.cik!!beliau yg menakal :3
lastnya cam biasa aku letak balik pasu je..heheh

‪#‎halftrue‬!!hahahah bengong x!!ofkos la x

Tuesday, July 2, 2013

cikgu sihat?

My Precious Iris by Melur Jelita...saya suka saya suka ♡♥♡
#kakelle budak encem looks more taller and handsome today..indicate yang dia dah sihat le tu...awss hehe
 — feeling fresh with Izma Normaizatul.

cikgu style

with #kakElleSiDivayangVogue

#budakencem lebih sesuai memakai kemeja berona gelap kerana ia menyerlahkan#ketampanan-G- dan #ketinggian-G-(baca ala-2 Ganu Style gitu)
tak suka beliau pakai baju terang-2 sebab ia terlalu lalu lalu lalu(ecewah) menyilaukan mata dan kekacakan Beliau..ekekekeke..serius cakap Monday itu hari and this day..he look handsome kau pakai kemeja berona gelap.....ahaaaaa i told you so...
#apapun please jgn kembang setaman ya wahai #budakencem...
#perunding #image #berjaya #doplohtahunlagi #AMIN
 — feeling awesome withIzma Normaizatul.

cikgu of me

Tadi melalui Ani,aku bagi cikgu@dakencem surat tepi kali(asalnya kubur tapi cam kejam la pulak kan)and serunding bilis..
Aku:kau da bagi belum?
Ani:aku jumpa cikgu,bagi surat dari tepi kali..then baru letak serunding atas meja dia
Aku:what..kau..saje je kan..err cikgu kata apa
Ani:dia x kata apa tapi dia gelak kuat-2
*sight memang la dah isi surat tu meraban
X lama lepastu...
Dari kejauhan,ketika beliau nak turun tangga dan aku berusaha habiskan 2 buah novel...
Cikgu:amir(jauh tuh)terima kasih
Aku:(tengah baca novel..terkezut nama diseru)toleh kanan nampak beliau..senyum ahh aku buat la muka BLUR..ecewahhhhh
#sukatengokkakidiamasadiaberucap..kakisilangkau..eh-2..aku aim kasut dia..kah-2
#kakellependengarsetia 
 — with Shah Eizlan and Izma Normaizatul.

Cikgu and me

Cikgu:awak ni nak pegi mana,dengan melenggangnya...
ME:saya nak pi cari cikgu ni(sambiltunjuk NAME TAG Beliau)
Cikgu:amir pulangkan cepat..dahlah slah guna name tag saya
Me:harap maaf (lari masuk kelas)

Me:Cikgu,cikgu sibuk ke?(mata menjengah apa yag beliau buat)
Cikgu:Bolehlah,ada sikit kerja nak kena buat..
Me:Cikgu nah(hulur kertas)..terima kasih sebab jadi kawan terbaik saya
Cikgu:thanks Amir
#ohyasampaisekarngNAMETAGbeliauakusalahgunakanheheheh
#budakencem yang aku masih x berpeluang nak sentuh KASUT beliau..cheese
 — with Izma Normaizatul.