Wednesday, June 12, 2013

CIkgu dan Cat haha


Sebelum tu sempat sorok kasut beliau tau(melangkah perlahan-2 kerana cikgu-2 meeting...kih-2 sapa suh pakai kasut lain dari yg lain(kerja part time aku sekarang asal ada peluang je sorokkan kasut beliau)..cat kelas,err aku buat ala kadar jee..(aku bukan tukang cat ProFesIonaL hahaha)

balik cadangnya nak naik BAS,sekalinya ada cikgu lalu..aku buat pandai jelah kan kat bus setop uh..myahaha sekalinya beliau patah balik la pulak,kufikir ada barang tertinggal di sekolah..sekalinya pelik bin ajaib..Beliau berhenti depan bus stop tu...(pelik x bagi aku memang PELIK)

Beliau:hai awek,awak balik naik apa?atok x ambik ke?
Aku:(dlm hati awek cheese cake betul!!haha) x balik naik bas je!!
Beliau:ok mehla tumpang..(maceh cikgu hehe)
Beliau:awak buat apa kat sekolah?
Aku:(tayang tangan yang kena percik cat)
Beliau:awak buat apa keta ni mana ada ekon..
Aku:saya cat kelas la cikgu(beliau bukak tingkap wehh celah mana pulak datang ekon kan haduh hai)
Beliau:Oh ingatkan nak tayang cincin dengan inai tu..Bila awak kawin x jemput pun.
Aku:manade saya cat kelas la..(separa menidakkan haha)
Beliau:oh warna kuning ek...
Aku:haah semangat air kuning --'
Beliau sape guru kelas awak?
Aku:mama (L) la!!
Beliau:oh mama yg mana ya..oh beliau tu..

#chit chat yang lain..err private confidential myahaha#
feeling blessed with Nur Izzati and Izma Normaizatul.