Friday, May 17, 2013

Life is Unpredictable But Beautiful 2

Sabtu (11.5.2013)

 Tadaaa,mana kami!!eh-2 seperti biasalah TUKANG AMBIK Gambar!!x kan nak suruh Orang utan@ikan-2 kat Bukit Merah kut!!lalalalalala biarlah sebab muka kami Eksklusif gitu!!hahahaha
 Cik Dara dan Anak-2 Dara Beliau!!
Adinda Yasrul dan Putera Shahrul!!sweet x?kah-2 otak mahasiswa ni!!lalalalalala


Next day,sebaik sahaja terdengan bunyi siren (5.45 pagi),wakakaka kami terus terbangun!!awalnya(haha biasalah tidur tempat orang,manamau lena!!)..Cuci muka dan-2.... erm hahahahahahah no idea jugak!!Sambil tu sempat SmS Cikgu@Putera Shahrul!!cikgu subuh cikgu subuh!!ahahaha evil gila!!tapikan lepastu kami la yang paling lambat mandi(hehew sojuk kut)..menunggu Putera Shahrul dengan Adinda Yasrul mandi-manda!!baru kami mandi!!hahahaha time tu ku pikir air dah suam-2 kuku !!(tapi still gigil kuasa 4)..

Then,sarapan roti canai!!maybe sebab aku bantai kopok Gwiyomi@Snek mi bak kata Putera Shahrul,,roti itu terasa sungguh TAWAR..adehlah!!hahahawawsweetnya!!lepastu otw balik penginapan..banyak betul sawah@bendang!!cikgu kejam x nak berenti!!waaaa!!hehe,lepastu dengan selamba badak lepak kat bilik seterika sebab nak charge handset!!hahaha charger pun kami x bawak!!adehla!!acano tu!!natijahnya,terpaksa pinjam charger Juri@Hakim siap tinggal memo lagi tau..hahahahha..dapatlah 4 bar penuh(kenapalah x betul-2 penuh..grr)>>Adinda Yasrul pula sibuk main futsal pakai takraw ball;Nampak x kreatipnya mereka,ngeee juga..

Bla situ bla sini dalam kul 12 lebih kami pi Dewan besar nak tengok FINAL stage!makk gila hebat budak-2 tu(sumer pompuan!!panas je)..Penyudahnya yang menang LMS(waaa mereka pergi SIBU,tensen betul kami time tu)!!haaaaaaaaaaaaaa..dalam kul 3 lebih setelah setel semua urusan..cikgu bawak pi Bukit Merah!!untuk chairlift riding!!hahaha aku offer diri naik sorang-2(x dek kawan la masing-1 ada pair sendiri gitu!!).ngeee jenuh nak membalance kan diri!!dah la keding!!adehla mujur x ditiup bayu@angin ganas-2 bahasa!!haha

No comments:

Post a Comment