Saturday, May 18, 2013

Hidup hanya untuk mati

saya sering keseorangan disini,
kehidupan seolah-olah membenci saya,
saya tak berteman,sentiasa keseorangan
dibenci dan rasa tak selamat...
huuuuuu life is unpredictable and sometimes or mostly every time make me like in the hell....sepi dan tangis hati ini tiada yang mendegar...mungkin alpa diri ini buatkan kami terima ini semua,hurmm bnyk betul dosa x terampun kami....heeeeeee


Friday, May 17, 2013

PIC TURES


Abang yang hujung tu Penyangak besar!muke je inesen kuasa 2!!hahahaha

Me,as usual tukang ambik gambar!!lalalaal

Date..Adinda Yasrul dan Putera Shahrul
S E L A M A T H A R I G U R U

Life Is Unpredictable But Beautiful Last Part

Sabtu (Setengah Hari)
#INILAH MUKA INESEN ADIK BERADIK RUL NI#pembuli tegar!!!
HeeeeeeeeeeeeeeeeeeeH

Lalalala,setelah Setel naik menatang@chairlift tu disamping bergambar gaya bebas!Apa lagi blahlah balik rumah!kau hengat nak bermalam kat Bukit Merah ke..Banyak cekadak!!hahaa otw balik Kami singgah di Sungai Perak(otw balik tadak eskolator pulak R&R ni dah RnR sebelah sini sengal betul)..tett memandang jam sudah 6.30 minit petang,kami tunggulah maghrib..alang-2 jamak kan!!ngee dapatlah membantai asam dengan pelam!!(mual kuasa 4 waktu balik letih kut hahaha Never Say Never) yang kuciwanya pelam hanya ada asam tanpa kuah rojak..asamboi betul!!hewhew.

Sempat temuramah Putera Shahrul..apa perasaan punya anak dan bergelar seorang bapa!!aaaaaaaaaaa bila masanya aku nak ada anak ni!grr..lepastu ramai pulak budak-2 comel lalu lalang///aku bukan boleh budak comel-2 ni..rasa nak kugigit je!!hehehehe mereka sweet tembun dan dan dan mendamaikan hati!!evillaugh juga..hahaha makan-2 gosip-2 pangkah-2 kutuk-2 dan perkara-2 sewaktu dengannya..(eh heheh ampun kalau aii ada terkata u oll ye) haha..

Ok saya Sayang Cikgu Shahrul Dengan Cikgu Lin..mereka baik.saya je yang sengal..*terOff topik jap!!adehla...selepas solat jamak makan makanan berat sikit!!time ni Geram gila denga Rul 2 orang ni(Putera Shahrul dengan Adinda Yasrul la sapa lagi..aku je MIR kat belakang tanpa ada sikit pun bunyi rul,ul,atau huruf l)haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..mentang-2 otak mahasiswa kuasa 8..menyakat pandai ye...dalam keta masing-2 kucubit gaya BebaS..PadaN MukA..hahahaha kalau masa tu boleh kekal,kita tentu pilih saat-2 bahagia!!dan tetap mahu saat itu berulang-2..but it will never happen!!haaaaaaaaaaaaaaaa semput aku mengarang

JUmSAb 10110513

Life is Unpredictable But Beautiful 2

Sabtu (11.5.2013)

 Tadaaa,mana kami!!eh-2 seperti biasalah TUKANG AMBIK Gambar!!x kan nak suruh Orang utan@ikan-2 kat Bukit Merah kut!!lalalalalala biarlah sebab muka kami Eksklusif gitu!!hahahaha
 Cik Dara dan Anak-2 Dara Beliau!!
Adinda Yasrul dan Putera Shahrul!!sweet x?kah-2 otak mahasiswa ni!!lalalalalala


Next day,sebaik sahaja terdengan bunyi siren (5.45 pagi),wakakaka kami terus terbangun!!awalnya(haha biasalah tidur tempat orang,manamau lena!!)..Cuci muka dan-2.... erm hahahahahahah no idea jugak!!Sambil tu sempat SmS Cikgu@Putera Shahrul!!cikgu subuh cikgu subuh!!ahahaha evil gila!!tapikan lepastu kami la yang paling lambat mandi(hehew sojuk kut)..menunggu Putera Shahrul dengan Adinda Yasrul mandi-manda!!baru kami mandi!!hahahaha time tu ku pikir air dah suam-2 kuku !!(tapi still gigil kuasa 4)..

Then,sarapan roti canai!!maybe sebab aku bantai kopok Gwiyomi@Snek mi bak kata Putera Shahrul,,roti itu terasa sungguh TAWAR..adehlah!!hahahawawsweetnya!!lepastu otw balik penginapan..banyak betul sawah@bendang!!cikgu kejam x nak berenti!!waaaa!!hehe,lepastu dengan selamba badak lepak kat bilik seterika sebab nak charge handset!!hahaha charger pun kami x bawak!!adehla!!acano tu!!natijahnya,terpaksa pinjam charger Juri@Hakim siap tinggal memo lagi tau..hahahahha..dapatlah 4 bar penuh(kenapalah x betul-2 penuh..grr)>>Adinda Yasrul pula sibuk main futsal pakai takraw ball;Nampak x kreatipnya mereka,ngeee juga..

Bla situ bla sini dalam kul 12 lebih kami pi Dewan besar nak tengok FINAL stage!makk gila hebat budak-2 tu(sumer pompuan!!panas je)..Penyudahnya yang menang LMS(waaa mereka pergi SIBU,tensen betul kami time tu)!!haaaaaaaaaaaaaa..dalam kul 3 lebih setelah setel semua urusan..cikgu bawak pi Bukit Merah!!untuk chairlift riding!!hahaha aku offer diri naik sorang-2(x dek kawan la masing-1 ada pair sendiri gitu!!).ngeee jenuh nak membalance kan diri!!dah la keding!!adehla mujur x ditiup bayu@angin ganas-2 bahasa!!haha

Life is Unpredictable But Beautiful

JUMAAT ( 10.5.2013)


Johan Bahas Ala Parlimen 2013 Daerah Batang Padang
Dari Kiri : Hani,Ain,Mina,Cik Lin,Yasrul,Cikgu Shahrul,Insan Sengal,Sab dan Kia
Hahahah comei x aku? x kut xD





I'm the sakai One!!hahaha siap tarik pipi lagi tu!! P>E>A>C>E

Haritu kami pi pertandingan BAHAS ALA PARLIMEN peringkat NEGERI yang bertempat di SMKA KERIAN.Kami pi naik keta cikgu Shahrul dengan Yasrul(2 Rules 1 Mir APTB).Cikgu Azlin pi dengan Mina,Hani dan Dak Comey >Ain<..Kami gerak dalam pukul 11 lebih.Singgah di Sungai Perak untuk makan dan minum..Lalalalalala,kami lupa yang x bawak selipar..adududu..Kami paksa cikgu beli(bukan beli tapi cari) selipar.Hehe,lastly kami dapat Flipper warna merah(rm8) beli kat Agro Bazaar near Smka Kerian tu!

Tettt,lepas sampai Smka tu,kami tukar baju,solat dan check in la kononya(haha masuk dorm cukup)..Kami dapat dorm 3.Rules dia ialah >NO SODOM,NO SMOKING,NO LAUGHTING AND SILENT<...ahahaha sweet je rules diorang ni kan!Ok back to the point,kami start bertanding pukul 5(kuarantin) sampailah jam 6.45 petang(kalah)!!bla-2 sembang-2 tengah maghrib buta dekat parking(ala-2 post mortem gitu)..Kemudian Cikgu Khaidir pun bermurah hati nak belanja makan!!Janjinya 8.30 sekalinya dok menunggu anak-2 dengan Cik Dara tu..9.30 baru depa kuar!!adehla!!hahaha..

Then pi la makan char kueh tiow..(overal boleh tahanla..Udang dia banyak siak!! sampai aku kupas guna tangan terus..Jakun jap..hahah)..Then,lepastu melepak kat Bazaar Bagan Serai(kecil saja bazarnya)..Hahaha daripada bazar bukak sampai tutup,kami still lepak kat situ!!betul-2 area Kfc dan 7E!sempat beli jajan kat 7E cauese yelah x kan lepak-2 saja atas keta kut!!hahaha call sana call sini sms sana sms sini dan mengumpat sana mengumpat sini!!adehla itu rupanya rasa kuar malam!!

#jangan amalkan selalu!!xD