Tuesday, December 31, 2013

Salam Selasa 311212

Hello mello,Assalamualaikum buat pembaca,haha pembaca lah sangatkan!!ok biarkan isu pembaca ini berlegar dalam kepala empunya blog ini sendiri..lalalalalala :P

Baiklah bersempena hari terakhir di Tahun 2013 ini,saya nak minta maaf dengan awak awak semua.Saya tahu saya banyak dosa.!t_t.haha.Diam tak diam,dah habis pun cuti tahun 2013...pfft hahaha


Saya mahu minta  maaf,ampun juga kaki dan tangan,er kad kredit pung boleh la sekali lagi.Banyak kenangan tahun 2013 yang tak boleh saya lupakan.Ada yang manis,kelat,masin,pahit dan etc..ehh macam rancangan masak-masak pulak..haha..Thanks la awak semua sebab sudi mewarnai dunia saya ini..Hug ketat-ketat (hug perempuan bukan muhrim haram tau) hahaha..Thanks sesangat..saya hargai  usaha awak awak semua sesangat.. :D SAYA SAYANG AWAK_AWAK SEMUA tau..huu

Apapun saya dah tinggalkan satu entri auto publish,sebab esok saya dah nak pergi jauhlahsangatkan.Maka blog ini akan sedikit bersawang..Bila entry tu keluar esok..haha,Harap korang luang la sedikit masa untuk baca entry auto publish tu ya..

Itu jernak citer ok bye

Monday, December 30, 2013

Menang lagi :P


  • Pengumuman pemenang Cabaran Hadiah Cuti Sekolah 30.12.2013
    --------------------------------------------------------

    Bismillahirahmannirahim...

    Setelah dibaca berkali-kali, dan dibincang bersama-sama (ya! termasuk sedikit bertekak :3)

    Kak Aja dan Abang Fazla akhirnya mendapat kata putus dan bersetuju.
    Pemenang cabaran untuk hari bakal mendapat hadiah 'Miku-miku Berry' si arnab yang suka makan cupcake lobak merah.

    Pemenangnya ialah ....

    ★★Saudara Amir Taufiq  ★★

    *tepuk*tepuk*tepuk*
    - Idea saudara Amir berjaya menangkap hati kami. Konflik bermula dari Mak Tok. Satu karekter yang sangat rapat dengan watak Nurul Saleha dan Melisa.

    Ha! bukan itu sahaja. Abang Fazla dan Kak Aja mahu beri juga saguhati atas usaha dan idea unik (ke laut) BLINKERS ini. Senarai di bawah akan menerima hadiah saguhati dari kami berdua. 

    Blinkers yang menerima hadiah saguhati
    ----------------------------------

     Aida Farhana Shazali

     Siti Zulaikha Abdul Rani

     Engku Afiq Permata Insan

     Musyirah Mohd Razali

     Illie Saffiya

    Nantikan PM kami untuk mengambil butiran terperinci bagi pos hadiah yang dimenangi.

    Maaf ambil masa. Semua Blinkers memang hebat.
    Terima kasih atas penyertaan semua! Kami seronok dan esok masih ada satu lagi peluang untuk memenangi cabaran Hadiah Cuti Sekolah!

    Grand Prize!

Kisah Mak Leha dan Mak Mal

Kenapa hubungan mereka menjadi sepekat teh tarik Mak cik Sharepah Kantin yang digabungkan bersama buih buih teh tarik Mamak Kassim itu.Inilah hikyat yang diceritakan sendiri oleh Mak Leha kepada saya.

#nota_kaki
Mak Leha:Nurul Saleha Mak Mal:Malisa Nek Mun:Puan Maimun

Alkisahnya,sewaktu dahulu hubungan Mak Leha dan Mak Mal tersangatlah rapat,mereka berkongsi suka dan duka bersama.Walaupun Mak Mal lebih kaya daripada Mak Leha,Mak Mal tidak pernah menyombong diri.Sehinggalah terjadi suatu peristiwa yang kurang sedih tapi memilukan dan ada sedikit sayu barangkali

Mak Leha mempunyai banyak koleksi novel Ain Maisarahani.Walaupunya Nek Mun yang pentingkan kesempurnaan itu tidak begitu menyokong hobi Mak Leha,dia sentiasa tekun meminati idolanya itu.

Antara novel yang paling disayangi Mak Leha adalah Projek Cup Kek Ajari Fastla dan Ain Maisarahani.Mak Leha sangat menyayangi kesemua koleksi bukunya.Oh,ibarat sepeti menjaga nyawa sendiri.

Suatu petang yang suram,Mak Mal sengaja bertandang ke rumah Mak Leha.Mak Mak ingin bergosip mengenai perkembangan terbaru para penulis BlinKurs dengan Mak Leha.Sewaktu Mak Leha ke tandas,Mak Mal terpandang kearah novel Aku Mahu Cup Kek Ajari Fastla.Bagiakan didorong oleh magnet,Mak Mal pantas memasukkan buku AMCKAF itu ke dalam tas tangan Vuccinya.

Setelah kepulangan Mak Mal,Mak Leha menyedari bahwa novel kesayangannnya telah hilang.Bagaikan orang histeria dia meraung.Mujurlah renungan bengis Nek Mun dan cubitan sepadu emas 916 berjaya menghentikan raungan Mak Leha.

Mak Leha dengan hati yang berat,seberat batu bata yang digunakan abang tukang di rumah depan,menuduh Mak Mal.Mak Mal yang dengan jayanya memandikan novel itu dengan air longkang,tidak mahu mengaku bersalah.Dek kerana ego yang tinggi yang muncul entah dari lubuk yang paling dalam disamping tidak mahu dituduh sebagai perosak.

Semenjak itu hubungan Mak Leha dan Mak Mal menjadi keruh,sekeruh air Sungai Klang yangyang kurang sedikit keruh daripada teh tarik Mak Cik Syaripah kantin.

Demi mengubati duka laranya,Mak Leha beralih kepada novel baru AkuMahu Red Velevet oleh Aja Fazla dan Ain Maisarah..
#The end...!!

Sunday, December 29, 2013

picta 3102

kan (+-+)





The Person I Admire Most

The person I admire most is my eldest sister. I called her with nickname "Didi". She was born in 2 December on 1993. For me she is very kind an noble person. We shared strong  bond together.

She always help and advise me when I have a problem. She likes to read JK Rowling books and thriller novels. She also like to plant orchids and hibiscus inside a small garden in a corner of our family house. She love pets too. Now she had two cats as a pet name "Stephanie" and "Bruice".

In weekend she always help me with my homewrok. She also like to cook "asam pedas". I think he "asam pedas" is the best in the world. She also love to clean the house and pampered me a lot.

Now, she futher her study in Universiti Islam Antarabangsa (UIA) in Architacture Course. She love designing and decoration

Thats all about The person that I admire Most :P

AMAI haha

Amir Taufiq Fuhh fuhh hehe: Aku Mahu Gelang Itu (Dari Kembar Jadi Seteru)

#notakaki Cik Leha:Nurul Saleha Cik Lisa:Malisa


Kisahnya perseteruan antara Cik Leha dan Cik Lisa yang sudah seperti kembar ini bermula apabila,Mak Tok menghadiahkan Cik Leha seutas gelang pusaka.Gelang emas bertatahkan delima merah itu sememangnya menjadi idaman Cik Lisa semenjak Cik Lisa melihat Mak Tok memakainya semasa kenduri House Warming Cik Senah Kepohchi.

Semenjak itu,Cik Lisa mula menjauhkan diri daripada Cik Leha.Cik Lisa sakit hati apabila Mak Tok lebih menyayangi Cik Leha.

Suatu hari,Cik Lisa dengan liciknya memecahkan pasu bunga dari Londong milik Puan Maimun dalam usahanya mensabotaj Cik Leha.Usahanya berjaya,Cik Leha dipertanggungjawabkan 100% diatas kesalahan Cik Lisa.Tambah mengharukan,Cik Lisa berjaya menawan hati Puan Maimun dengan pasu tiruan daripada Jalan Petaling.

Semenjak kejadian itu,Puan Maimun sering membandingakan Cik Leha dengan Cik Lisa.Kejadian pasu pecah itu membawa luka yang mendalam kepada Puan Maimun,ibarat jantungnya diketuk dengan lesung batu.Oh tragisnya.

Walaupun Cik Leha sangat menyayangi sepupunya itu,namun tindakan Cik Lisa membuatkan Cik Leha berjauh hati.Selepas kejadian pasu pecah itu mereka tidak lagi bertemu apabila Tuan Ridzuan diarahkan berpindah.

Kesimpulannya,Cik Leha berpindah dengan membawa hati yang berduka angkara Cik Lisa dan Puan Maimun.Manakala Cik Lisa pula masih menyimpan dendam kesumat. terhadap Cik Leha

#Tirai dilabuhkan dan pencahayaan panggung dimalapkan 

Namun,mereka akhirnya bertemu dalam Projek Cupcke Ain Maisarah..Oh Apakah yang akan berlaku?Konflik apa yang bakal muncul kali ini?

Cepat pergi kedai dan beli noven PCAM ini,saya malas nak taip hehe

SetiaUsaha 5 Minit :P

Lupa,hehe kes semalam le nieh..Ehem,sewaktu aku sedang berdiri bodo depan kedai Photostat tunggu bas,ala entri yang ni
 -melesenkan-diri-lagi- tiba-tiba aku didatangi oleh seorang Uncle India Itu..gulp..!!hehe takut jugak aku..kut kut nak culik dan jual,goda goda ke.. pfft haha  pukau ke belasah ke...debor debor je hati ni..tetambah aku ni blur tahap 7..pfft hahah...Rupanyakan,ahh mengkorang bacalah sendiri..=_='

Uncle India Itu-Uii
Aku-Aku lah bingkai :P

Uii:sambil tunjuk talipon 3310 beliauYou boleh tolong salin ini nombor ka?

Aku:meraba-raba poket cari handpone..!!  Boleh

Uii:Bukan maksud saya,you tolong savekan ini nombor dalam telefon..

Aku:Oh,itu macam ka..senang saja..dan Mulai menaip.ppft tapi hp dia jenis pad yang tenggelam-2 itu..pfft susah benau nak menekannya!!  Ni nak save dengan nama apa ya?

Uii:* ....*Tapah

Aku:ok kejap ye..sambil terkial-kial guna key pad sebabnya aku biasa guna hp slide je..hehe

Uii:Itu Tapah you kasi shortcut saja.tulis TPH..

Aku:eleh kau sepak kang,Tapelah Uncle dah siap dah pun niha

dan buat la hal masing-masing,aku adalah tensen nunggu bas..tetibakan

Uii:You boleh tolong sms ini orang tak,saya sudah sms dia tarak balas..
Aku:Ok..dan mula menaip dalam kepayahan keypad itu..eceh haha

Hah,dahla aku stress+gila penat..mujur lepastu dia x mintak aku buat benda lain lagi..pfft!!tak memashe tetiba aku jadi seketari setiausaha depang keda potostat pulak..hahaha..!!yang ajaibnya dia guna Bahasa Melayu,hello uncle tukar la setting Hp mahal you tu jadi Tamil..haha tensen cenggini tensen

Itu jernak citer ok bye


Saturday, December 28, 2013

Melesenkan Diri lagi :P

Hello mello,haha masuk ni dah entri ke 3 rasanya pashe lesen..hehe maklumler aku kan pelupa..makanya,untuk itunya,nya nya nya..hehe aku abdikan dalam blog ini.nak muntah,silakan awok x ngalang..haha

Seawaal jam 7.30 aku bangun...ye semalam aku tidur awal 5.30 am katanya..haaaaaaa amek kau mata tu sengkak jangan citerlah..haha lepastu apak anto pergi centre..then dari centre baru apek tu pi hantaq dekat driving school..

Kat driving school tu lagi menguji kesabaran hamba..ekekeke kau bayangkan ceramah amali 9.30..aku sampai 8.30..sakai much.Berdiri bodo je aku kat situ..pfft

Beramali lah aku sampai 12.30..gila babas punya mengantuk..hehe tapi kutahankan diri ini.ececeh..lepastu moh ler kita balik..mcm biasa,sebelum balik singgah Kfc dulu..haha makan makan makan makan dan makan..bas lalu..jilake haha..lepastu 1 jam kemudia baru ada bas lain..lagi sekali aku berdiri bodo tapi kalini depan kedai photostat..hahahampeh je..huu..pehtu three ar..hahaha balik la umah berujan..pfft lagi

Itu jernak citer ok bye


Friday, December 27, 2013

Picta Aymir

Tak sangkakan Jumaat minggu depan dah Jumaat 2014..t_t cepat benar masa tu berlari kan..hahah ok ok sebelum aku merapu..meh layan gambar meh..hahaha aku malas nak hapdet satu entri dengan Salam Jumaat sebabnya,aku pening..eh ikut sukahatilahkan hehe :P

 Dinner tempoh hari,ecewah..hahaha



 Empunya Blog nak menselfiekan diri..hahah

\
Hambek hambek..hahaha

Salam Jumaat :D

Hello mello,hehe entry ni bena-benanya adalah kesinambunagn entri Outing dan Familia..kan dah janji nak sambung..tapi akukan bapak besar malas dan adalah terkurang rajin.. kesakitan ke-jarian hehe..alasan..

Outing : Isnin Pagi

Lepas tu,pepagi Isnin tu aku sms M.ngah Ku,dlm 8.20 pagi camtu,kau tahu apa dibalasnya.."8.40 boleh,aku baru bangun!!"gila jujur budak tu..hahah..ok ikut suka hati kaulah M.ngah..akupun jalan slow-slow gi pondok bas..siot..haha bas 9.15 bhai..gila melangak aku dekat pondok bas..pfft..lepastu sampai Kampar 9.50 camtulah..gila sakai Meeting kul 10..bas macam tak dek je..aku dngn M.ngah cadang nak naik teksi..sekalinya Hambek kau 15 hengget untuk ke Air Kuning..pergh lari bajet lari!!!hahaha

Tapi,mujurlah bas Hup Soon tiba x lama kemdian..selamat 15 hengget..Urut dada ..hahahah..sarapan kejap..and terus rushing amek bas..dkt Mambang pulak,jumpa Sara Queen..haha bena-benanya aku ada janji dengan Sara nak naik satu bas dari Kampar..hehe dia call aku x dpt..aku dan dan tu kredit 0.00 sen..hampeh..Mujur satu bas..sok jadilah kitorang ni bertiga..

Sampai sekolah,Aion Memok dah tunggu dekat Kantin...ingatkan penting bebenau..rupanya kena helping cikgu pasal laman Frog Asia sekolah..muahaha..pandai!!bla situ bla sini..dlm pukul 2/3 ntah..balik le kita berempat..Sara turun kat Mambang..Aku,Aion and M.ngah pegi makan Kfc..

Familia:Isnin Petang

Tengah-tengah makan,apak call katanya nak balik Pahang..gila rushing aku balik umah..tetengok sempat aku mentido dua jam..haha kan!!lepastu gerak malam tu..sampai Pahang dalam pukul 1 lebih la..

Familia:Selasa Petang
Pagi aku mentido,petang baru pegi pasar malang..eh bukan malang pasar tu..night market la..hahah sengal sengal ubi je..huuu

Rabu:Petang
Sama jugak pagi aku mentido kan diri,membawak ke petang..lepastu bangun-bangun je paksa Apak pergi Ana Ikar Bakar Petai Tanjung Lumpur Kuantan..haha apak kata Rm 107++ kut..entohler aku tahu makan je..huu

Khamis:Pagi
Dalam 10 lebih tu teman Aki and Tok aku pergi sepital HTAA amek ubat..muahaha gila kau 10.30 sampai 1.30..sakai aku kat situ..heee..lepastu sementara Tok and Aki still tunggu,aku lari pegi makan nasi ayam..pandaikan..hahaha..setel urusan sepital,apak ajak makan dekat Alif Curry House..restoran Mamak..masuk-masuk je restoran aku order beriani kambing..gila punya sental beriani kambing..balik umah..pitam..haha lepastu three ahh :3

Nampak tak,betapa aku terajinnya dengan menulis 3 days in 1 entry..hehe..itupun di hari Jumaat yang bakal masuk hari Sabtu ni haa..rajin rajin..hehe

Itu jernak citer ok bye

Wednesday, December 25, 2013

Outing and Familia

Hello mello hehe bersiaran daripada Pahang Darul Makmur, aku benanya nak hapdet lama tapi malas mengusai hehehe...opss melalut hahaha ok meyh aku citer

Outing, benanya ini bukanlah outing sangat..haha hari sabtu minggu lepas, masa aku outing dkt Teluk Intan...Ani pm aku..isnin cikgu Baie suh datang sekolah ada kerja sikit..ok pergilah kita

Dannn esok jelah aku sambung..malas ahhh huuuu

Saturday, December 21, 2013

Familia Outing

Hello mello selamak hari rayo..ehh belum heee!!aku adalah malas bena-benanya untuk hapdet =_= tangan lenguh gila gila remaja  la..muahahha alasan..bena-benanya lagi aku ada dua outing..tapi malas punya pasal sebat satu entri

Jumaat,spend time whole day dekat Ipoh..pepagi buta cari Nasi kerabu and Nasi dagang Jalan Maxwell...lokasi sebenar idokla teman tahu..hahaha teman tahu makan je.. :3 lepastu pegi main bowling and solat jumaat dekat masjid near Greentown x silap..muahaha lepastu angin ombak rindu rindukan bulan  aku datang..haaa aku merajuk dengan apak aku..kekekeke diorng semua makan nasi ayam hainan aku mogok tidur dlm kete..lepastu lepak kat masjid negeri ..makan satey and berjayanya paw Mcd Bandar Baru...prosperiti katanya..motip sebut bandar baru.eh sukahatilahkan

Pestu hari ini,pergi Teluk Intan..my apak punya cousin bertunang..hahaha cousin apa tu kiranya auntielahsangatkan mak ngah aku ler..hmm lepas lepak dalam sejam-dua kat umah adik nenek aku tu..belahlah..ahahaha then lajak  terus pergi Sungai Haji Dorani..pestu baliklah

Yang pastinya dek kerana outing ni,2 hari nieh aku adalah bangun pukul 7 a.m..pfft lewat kan aku bangun..dahlah tidur awal 5.30 pagi..still kalau kat London Paris India minda aku kira awal apa..heheh

Itu jernak citer ok bye

Thursday, December 19, 2013

Hikayat Aymir

#AymirAsha97
Unlike ·  · Stop Notifications · 30 November at 04:16 · Edited
You, Farah Azamri, Alyssa Sophia, Nurul Farhanah and 24 others like this.

Iqmar Effendy Mak saya orang banjar  <-- tetiba
1 December at 12:21 · Like

Amir Taufiq Secara teknikalnya,saya boleh dikatakan ada sedikit Keturunan Jawa xD
1 December at 12:36 · Edited · Like

Iqmar Effendy Haha, saya memang berdarah Jawa  Ikut ayah
1 December at 12:39 · Like

Amir Taufiq dan Mak saya Cina anak angkat melayu!!menjadikan Saya Jawa+mElayu+ciNa=Jepun!!hehehehe
1 December at 12:40 · Like

Iqmar Effendy Hahaha, warna-warni darah kalau macam itu  ! hahaha,
1 December at 12:41 · Like

Amir Taufiq heeh darah saya still merah..yang warna-warninyaadalah bila menjelang sambutan Hari Raya dan Tahun Baru Cina..hehehe saya suka duit raya dan ang-pou
1 December at 12:43 · Edited · Like

Iqmar Effendy haha.. nanti pelamin pun warna-warni  tema pelangi hahaha..
1 December at 12:44 · Like

Amir Taufiq wow,sudah sampai bab pelamin ke..haha okey nanti saya tempah baju kahwin dari Milo berbulu pelangi!
1 December at 12:45 · Like

Iqmar Effendy hahaha, cabut bulu Milo buat baju  , makanan utama : Nasi Pelangi  hahaha.. Hilang ketembaman milo jadinya! haha
1 December at 12:46 · Like

Amir Taufiq heee,kasihan Milo awak buli dia sebegitu rupa!!bukan sahaja Nasi Pelangi,hmm ada Ayam Masak Pelangi,Air Sirap Pelangi,Ayam Golek Pelangi..oh ya Ais krim Pelangi juga ditempah khas daripada Encik Ais dan Puan Krim
1 December at 12:49 · Like

Iqmar Effendy Hahaha.. saya nak makan Ais Krim puas-puas! Tak nak buat Stew Milo?? hahaha, milo dah tak ada bulu yang cantik mesti dah tak laku! Baik buat stew..hahaha..sian Milo kena buli hari ini
1 December at 12:50 · Like

Amir Taufiq kasihan!!haha saya akan letak Milo sebagai tugu peringatan di hadapan Banglo Pelangi saya..oh Heavenya hidup Pelangi-pelangi ini..ahh
1 December at 12:52 · Like

Iqmar Effendy hahaha, Tugu yang menandakan makhluk bermulut laser harus dihukum, hahahaha.. tapi Tugunya mesti kecil ! haha
1 December at 12:53 · Like

Amir Taufiq Saya tak mahu hukum Milo.Saya tak kejam!hehehe
1 December at 12:54 · Like

Nafeesa Ziarat Khan Milo Comel mereka mengata awak..

#saya kejam #
4 December at 13:28 via mobile · Like

Iqmar Effendy Sampai hati Eesa Eesa!!! Hahaha.. nanti milo merajuk
4 December at 13:31 via mobile · Like

Nafeesa Ziarat Khan Saya sememangnya kejam sejak azali lagi.. haha..
4 December at 13:34 via mobile · Like

Milo Comel KEJAM! SANGAT KEJAM!
4 December at 14:48 · Like

Wan Nur Arliana Betul tu
4 December at 15:12 · Like

Amir Taufiq haha,saya tak buat statement mengatakan saya buli Milo..
saya cuma hendak menempah pakaian pengantin dari Milo dan jadikan Milo tugu comel depan rumah..jadi di mana bahagian kejam itu!!!!hehehe orang lain saya tak tahu
4 December at 16:28 · Like

Iqmar Effendy haha.. Amir Taufiq yang kejam bukan daku *buat muka tak bersalah  * !haha... milo janganlah marah nanti kena sumpah pula oleh pari-pari jadi Choco nanti..hahah, gurau!!
4 December at 20:31 · Like
Amir Taufiq

Kita menang :P


1. Dongeng Sri Bangsar sudah ada 6 buah buku yang diterbitkan. BOHONG
2. Izanor suka makan gula-gula kapas.BETUL
3. Perjumpaan Tahunan AinMaisarah yang pertama dibuat di Menara KL.BOHONG
4. Tajuk novel bagi siri Jutawan yang akan ditulis adalah Jutawan Diva.BOHONG
5. Jumlah Blinkers yang menghadiri Perjumpaan Blinkers 01 seramai 30 orang.BOHONG
6. Pertandingan terkini yang berlangsung dalam group PPB adalah: Pertandingan Menulis Novel Comel.BETUL
7. Gadis Bintang mempunyai kekuatan rahsia seperti bertangan perkasa dan berkuku setajam pisau.BOHONG
8. Hobi Azanil Fitri ialah melukis dan memasak.BETUL
9. Tajuk novel comel 'Kisah Pahit Nik Graviti' ditulis oleh Eima Manan.BOHONG
10. Cikgu Amnah adalah merupakan antara guru yang popular di Sri Bangsar.BETUL

Pemenang segmen Betul ke Bohong? malam ini jatuh kepada...

Amir Taufiq! Tahniah kerana jadi Blinkers ke-4 yang pos dan 10 jawapan adalah tepat. 

Terima kasih semua yang turut berusaha, terfikir-fikir dan cuba teka setiap jawapan. Terus berusaha untuk aktiviti di lain waktu. Selamat malam~

#betulkebohong.

Tadaa!

Mempersembahkan pemenang bagi pertandingan menulis SAJAK, LIRIK LAGU DAN PANTUN yang tamat pada 1 Disember lalu.

Banyak penulisan sajak yang menarik sehingga Kak Izanor sukar membuat pilihan. Oleh itu, bagi kategori ini ada tiga pemenang:

Riha Jamil - Nadi Ummah.
Ahmad Azwadie Azman - Mujahid Tukang Kata.
Anis Hamizah - Hati Konkrit.

Pemenang lirik lagu : Khairunnisa Afifah - Chocolate is Better.
Pemenang pantun : Amir Taufiq (berkenaan PPB, tiada tajuk)

TAHNIAH semua pemenang! (^___________________^)

Tahniah dan terima kasih juga kepada Blinkers yang turut memeriahkan pertandingan ini. Kak Izanor tidak dapat memberi kemenangan dan perlu buat pilihan, namun sangat menghargai setiap karya yang dicipta.  

Selamat terus meningkatkan skil penulisan.







Itulah flashback saya

Buat geng(guru) Bahas Smk Air Kuning 2012
pengalaman dengan korang memang manis..tak boleh lupa sampai bila2..
Kerana dirimu begitu Berharga...ewah..hoho
Korang memang the Best la(bukan membodek ya XD)
Buat Kak `Elle` @ Izma Normaizatul saya kagum dengan semangat akak!keep on ya...kak `Elle` boleh.go kak ElleX2
Buat Kak Ain @ Nurul Ain Nabilah saya suka gaya akak...akak memang best....keep on ya.hehe..
Buat Yasrul saya suka gaya `abang`(erk jangan menanah telinga sampai pekak sudah)..hahahahha.Thanks sudi berpenat lelah buat semua benda...tak tau apa jadi kalau EN. YAS ni tak ada XD..then kalau panjang umur kita jumpa dan berjuang tahun hadapan~chaiyokX2~
Buat Kak `Qi` @ Ctiey Naqiyah akak patner saya paling best saya pernah jumpa..
gila2 dan sempoi.just like me..hahahahha.kalau panjang umur kita jumpa dan berjuang tahun hadapan~chaiyokX2~
Buat Hani Fatin Nashika....awak pelapis yang paling baik...berusahalah kita memantapkan diri..hahahahha.kalau panjang umur kita jumpa dan berjuang tahun hadapan~chaiyokX2~
Buat Cik Norazlin Mohd Pudil...Saya nak ucapkan terima kasih sebab sudi ikut dan support kami...Mekasih ya cikgu..
Buat En.Shahrul.....Cikgulah yg paling banyak berkorban...mekacih cikgu...mungkin ~ONG~tahun ini kurang..tapi rasalah jugak pegang piala naib johan dengan sijil...daripd tahun lepas.hehe..tak lupa juga minta halal ya makan minum kami yang cikgu belanja...hehe.saya minta maaf kalau cikgu ada terasa dengan saya..peace
Buat Sir Kn.......mekasih sudi hantar kitorang.thanks jugak atas nasihat dan panduan2 yang sir bagi..
812Unlike ·  ·