Monday, December 5, 2011

journey to school

first saya pg SMKC(about one month jgk la kat cni)..masa mula2 tu x biasa...then saya dpt tukar(pegi SABK CHEMOR) itu pun one weak ajer...kih2..saya x thn ddk asrama!!..ok then saya pindah Smkak..first saya rasa janggal jgk la..huhu...satu lg..tiap2 pg ulang naik bas!..mula2 saya naik bas Cu..then one day saya rsa saya slh naik bas..rupenyer itu bas Nad..hahax..x pandainyer saya....kih2..after that trus sya naik bas Nad..saya jarang naik Cu nie..ntah ler knape!

masa mula2 kat Smkak sya rindu Smkc..huhu..der..x lama pastu saya boleh sesuaikan dri,,btw yg sdihnyer bas Nad dah x ader..aduhai....maka saya jdlh ~PENUNGGU SETIA HUP SOON~kih2.lupa Smkak nieh ader asrama!!tp saya x mau msk asrama!!!!..ahak2...ok ni nk bgtau..saya x pernah mkn nasi yg dijual kat kantin(mende lain saya mkn lar..buah ke kuih ke)..Masa kat Sabk dlu saya langsung x mkn nasi satu minggu(except Khamis!!)sebab saya kata saya ikut Program Diet Sejanji Aku Mahu Kurus(dlm kata lain ~MOGOK~kih2)..

p/s:saya asyik pindah randah nie sbb saya mengada..hoho!=D..susahkan orng saja..mujur Smkak sesuai dgn saya klau x pndh pluto lar..mcm nie..kih2

No comments:

Post a Comment