Tuesday, December 20, 2011

orang dewasa

hurm.
saya dah lama makan hati dengan orang dewasa nie!
terkadang nak marah pun ada,
tetapi saya x mau derhaka/hilang hormat
hehe
kekadang orang dewasa nieh berlagak sahaja yang lebih
lastly kita(remaja)jugak yang di carinya
ok haritu saya tonton movie ~AKU TAK BODOH~
kesian dekat si anak penat2 tolong papa dia.
tp boleh kena marah pulak
mak aii..klau sya erk x mau tolong lg dah
hehe
#tpi sya x sbrr mahu jd dewasa#
hehe =D

Wednesday, December 7, 2011

hahax

ok..skrng saya dah blajar cra mahu mskkn lgu ke dlm blog..thnks tu my beloved .....(kih3)saya hargai usaha kamu!=)//hahax..sekarang menuju ke arah blog yg lbih baik..
~~~AKU MAHU BLOG YANG BAIK DAN HEBAT~~~~

Monday, December 5, 2011

journey to school

first saya pg SMKC(about one month jgk la kat cni)..masa mula2 tu x biasa...then saya dpt tukar(pegi SABK CHEMOR) itu pun one weak ajer...kih2..saya x thn ddk asrama!!..ok then saya pindah Smkak..first saya rasa janggal jgk la..huhu...satu lg..tiap2 pg ulang naik bas!..mula2 saya naik bas Cu..then one day saya rsa saya slh naik bas..rupenyer itu bas Nad..hahax..x pandainyer saya....kih2..after that trus sya naik bas Nad..saya jarang naik Cu nie..ntah ler knape!

masa mula2 kat Smkak sya rindu Smkc..huhu..der..x lama pastu saya boleh sesuaikan dri,,btw yg sdihnyer bas Nad dah x ader..aduhai....maka saya jdlh ~PENUNGGU SETIA HUP SOON~kih2.lupa Smkak nieh ader asrama!!tp saya x mau msk asrama!!!!..ahak2...ok ni nk bgtau..saya x pernah mkn nasi yg dijual kat kantin(mende lain saya mkn lar..buah ke kuih ke)..Masa kat Sabk dlu saya langsung x mkn nasi satu minggu(except Khamis!!)sebab saya kata saya ikut Program Diet Sejanji Aku Mahu Kurus(dlm kata lain ~MOGOK~kih2)..

p/s:saya asyik pindah randah nie sbb saya mengada..hoho!=D..susahkan orng saja..mujur Smkak sesuai dgn saya klau x pndh pluto lar..mcm nie..kih2

Saturday, November 26, 2011

game

adik gila game..oh i hate it....omg.help me..lapar.hohohohohoho..alahai warga blog sume bclh diari saya.huhu..syok sendri..hahax..

novel(minat or sdh jd hantu novel??)




hoho

Friday, November 25, 2011

kemajuan teknlogi

hurm..saya sebnrnya x pernah dngr psl blog twitter bla2..hehe..tp tetiba kan bleh plk sngkut dengn mende2 alah nieh sume..aduhai..masa yg berlalu saya rskn pantas..tih4 dri blur3..skrng dah pndai(skit je la)peace..tp saya x rsa teknologi mampu merapatkn hubungan...itu saya orng lain x tau la plk..hoho..sebenarnya jri saya dah krem..asyik taip taip dan taip..hoho..laptop nih klau bleh ckp...``woi aq pns tutup la skjp``kih2 sori la ampun2..okeyh mlm..already krem jri jri ku nieh,,peace

Wednesday, November 23, 2011

Tuesday, November 22, 2011

chek

huhu..cti sdh bermula..mmg santek la.ttp saya msh mencri2 makna cti..x tau nak buat apa dgn cuti..hoho

Sunday, October 23, 2011

masih sama

hari huru hara yang sdng berjln skrng nieh haha..mmmm x penrah terjd sampai mcm nieh..huhu

Monday, September 19, 2011

Thursday, September 15, 2011

diary baby lily

apa2 yg mnrk harin..sume x dpt dikongsikn...hurmmmmmmmmmmm...bsn

Saturday, September 10, 2011

(Resepi ayam lado versi langgar)

bhn2
100 gram isi ayam         
2 sudu serbuk perasa(jnama  apa2 pun blh)
4 sudu sos `black pepper`
6 sudu gula
Garam  dan lada hitam sckp rsa.
CARA MEMASAK.
Gaul isi ayam dengan serbuk perasa,sos black pepper dan 3 sudu gula dan serbuk perasa juga lada hitam
Perapkan selama 30 mnit dan gorengkan separuh msk
CARA MEMBUAT SOS.
Cmpurkn 3 sdu gula,sdikit air,gula,sos black pepper dan gaul sebati
Masukn sekali bersama ayam dan gaul sebati.
Tunggu sehingga ayam empuk.
Hidangkn bersama perahan lemo

diary baby lily

ok..hari ni msh x ade ape2 yg mnrk..cume pg td pg keja kursus Kh..tlng la...kne ptng2 kayu...dah la bnyk hbuk..hehe..x pe.....jnjy projek kyu kita da ciap..haha...masih menunggu sesuatu yang menarik hari ini...